La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Procés participatiu sobre el perllongament de la C-32


En aquesta pàgina web hi trobareu la informació relativa al procés de participació ciutadana que promou l'Ajuntament de Blanes, sobre el perllongament de l'autopista de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar.

 

 

"La participació ciutadana preveu el dret d'accés a la informació, a ser consultats i a formar part de la presa de decisions". 

— Anònim 

Vols participar? T'expliquem com ho pots fer

  

Xarxes socials:

Segueix-nos a través de les xarxes socials, on publicarem informació i aspectes rellevants sobre el procés participatiu. També pots preguntar allò que vulguis conèixer al respecte.

Facebook

 

Línia de missatgeria directa:

Envia'ns un missatge via WhatsApp o Telegram al número 673137854 i pregunta allò que vulguis saber o digues la teva sobre el procés participatiu de la C-32.

 

Enquesta:

Durant els mesos de març i abril us podeu trobar enquestadors per Blanes, els quals us oferiran la possibilitat de respondre un qüestionari sobre coneixement i posicionament sobre la C-32. Així mateix, teniu l'opció de respondre aquesta mateixa enquesta des del següent enllaç: enquesta sobre la C-32 al seu pas per Blanes

I, si ja l'has respost però vols saber-ne els resultats, consulta'ls aquí! Resultats enquesta

 

Sessió de debat públic:

Durant el mes d'abril hi haurà una jornada de debat a Blanes, oberta a tota la ciutadania. Aquesta sessió, comptarà amb la presència de vàries persones que exposaran els seus punts de vista sobre el projecte de la C-32, així com una dinàmica d'interacció amb el públic assistent. La sessió tindrà lloc el dia 7 d'abril.

 

Correu electrònic:

Envia'ns un correu electrònic a l'adreça participacio.ciutadana@blanes.cat i pregunta allò que vulguis saber o dóna la teva opinió sobre el procés participatiu de la C-32.

 

Presencialment:

Disposes de tota la informació en format paper a l'Oficina de l'AMIC i a la Biblioteca Comarcal. La pots consultar i, si tens qualsevol dubte, suggeriment o opinió, ens ho podràs fer arribar.